Amennyiben a Shamiro webáruházban történő vásárlás után mégis meggondolnád magad, a csomagod átvételének időpontjától számított 14 napon belül a termékeket bontatlan, sértetlen állapotban visszaküldheted. Mindössze annyit kell tenned, hogy a fenti határidőig kitöltöd a visszaküldési űrlapot és gondoskodsz a termékek visszajuttatásáról telephelyünkre (2896 Szomód, Akácfa u. 78.).

Mikor lehet használni?

  • fogyasztó (a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől;
  • fenti eseten felül elállásra a Szolgáltatóval történt előzetes egyeztetés esetén van lehetőség;

Mi a folyamat?

  • online űrlap kitöltése és beküldése
  • visszaigazoló email
  • a termék visszaküldése az átvételtől számított 14 napon belül bontatlan, sértetlen állapotban
  • jóváíró számla és fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeg visszatérítése (ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költséget)

Nem cserélünk, csak visszafizetünk.

Az összeg visszatérítése átutalással történik a vásárló által megadott bankszámlaszámra, kivéve, ha a vevő a megrendelése leadásakor a vásárlás ellenértékét a webshopban elérhető online fizetési módok (Barion, PayPal) valamelyikével rendezte. Utóbbi esetben az online fizetési mód használatakor igénybe vett fizetési platformon történik a visszatérítés.

Hova kell küldeni?

A termékeket postai úton vagy futárszolgálattal a Szolgáltató telephelyére (2896 Szomód, Akácfa u. 78.) kell visszaküldeni, illetőleg a Szolgáltató részére munkaidőben a fenti címen személyesen átadni.

Ki fizeti?

A vásárló a terméket a saját költségén küldi vissza a Szolgáltató részére.

Hány nap van rá?

A szerződéstől való elállásra 14 (tizennégy) nap áll rendelkezésre; a határidő számítás szempontjából az első napnak az áru átvételének napját követő naptári napot tekintjük.

Bontott egységcsomagú terméket csak akkor veszünk vissza, ha

Bontott egységcsomagú termék visszavételére akkor van lehetőség, ha a termék kisebb kiszerelésben is megvásárolható.

(Például egy dobozban 36 tekercs íves címke van, de mivel egyesével is megvásárolható, ezért 35 darabot vissza lehet küldeni.)

Visszaküldés oka*
Visszaküldött termékek*
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 8 MB, Max. files: 10.