A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósult meg a Shamiro Solutions Kft. „Shamiro Solutions Kft. hatékonyságnövelő fejlesztése” című projektje.

A 9,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a cég hatékonyságát és kapacitását növelte, a szolgáltatás minősége is jelentősen növekedett.

A projekt eredményeként a hatékonyság és a kapacitás nőtt, valamint a szolgáltatás minősége is növekedett. A projekt keretében történő eszközbeszerzés több célt szolgált egyszerre.

A már korábbi “Lemorau EBR 260” gépet a projekt keretében beszerzett “Lemorau MEBR+ 330” mindenben helyettesíteni tudja, így az ellátás biztonsága nőtt. A korábban meglévő szerszámok az új gépen is használhatóak.

Az öntapadós címkegyártási kapacitás megduplázódott, ezzel képessé vált a legnagyobb felhasználók igényeit is kielégíteni.

A félrotációs működés költségcsökkentést jelent a kivágószerszámok beszerzésénél, valamint lehetőséget teremt, hogy a meglévő digitális nyomtató által nyomtatott anyagot egyszerűen dolgozza fel, valamint bővítette a gépparkot nagyobb kapacitású digitális tekercses nyomdagéppel. Az öntapadós címkék piacán a jövő abszolút a kis-és közepes szériás igényeket gyorsan kielégítő digitális nyomtatásé. Az ilyen nyomtatás ideális kiszerelőgépe a félrotációs stanc.

A projekt keretében eszközbeszerzés valósult meg.

A felhívás megnevezése:                    MAGYAR FALU VÁLLALKOZÁS-ÚJRAINDÍTÁSI PROGRAM

A kedvezményezett neve:                  Shamiro Solutions Kft.

Pályázati azonosító:                            GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00130

Támogatás összege:                          9.999.942 Ft

A megvalósulás helyszíne:                 Szomód, Akácfa utca 78.

A beruházás befejezésének időpontja:          2023.09.28.

A Shamiro Solutions Kft. 2017 óta foglalkozik csomagolóanyagok kereskedelmével, tervezésével és öntapadós címkék gyártásával. A vállalkozásnak jelenleg több, mint 1500 vásárlója van, ezek között 205 visszatérő vásárló és néhány környékbeli kiemelt ügyfél. Fő célja az öntapadós címkék gyártásából és értékesítéséből származó bevétel növelése.