Barion Pixel

Ingyenes kiszállítás – bruttó 59 999 forintos vásárlás felett

Rólunk

Shamiro.hu 
Komplett címke megoldások, az elsőtől az utolsó lépésig

A 2020-as év óta a webáruházak száma Magyarországon és világszerte is megsokszorozódott. Ez nem csak magát az online értékesítésék számát pörgette fel, hanem azt is, hogy még több termék jut el a vásárlókhoz, megrendelőkhöz kiszállítás útján, tehát csomagolásra, címkézésre is nagyobb igény mutatkozik.

Ugyan a Shamiro Solutions Kft-nél már közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk, az általunk használt megoldások és termékkínálatunk nem is lehetne a jelenleginél aktuálisabb és korszerűbb. 

A cégünkhöz beérkező megrendelések tervezési, gyártási és kivitelezési feladatait korszerű gépekkel felszerelt szomódi telephelyünkről végezzük, illetve innen történik a beérkező rendelések kiszállítása, és itt van lehetőség személyes átvételre is.

Szolgáltatási palettánk az évek során folyamatosan bővült, így a tekercses címkék gyártása mellett címke nyomtatással, matrica gyártással és íves címke nyomtatással is foglalkozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy korábbi, multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatainkból pontosan tudjuk, hogy bizonyos helyzetek egyedi megoldást és fokozott odafigyelést igényelnek, így olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereink felé, amelynek mi magunk is örülnénk megrendelőként. Legyen szó hétköznapi papír címkéről, vagy bonyolultabb hologram címkéről.

Komplett megoldásokkal várjuk leendő és jelenlegi partnereinket egyaránt, ahol az elsőtől az utolsó lépésig felügyeljük, kezeljük és irányítjuk a gyártási folyamatokat, hogy a lehető legkevesebb beavatkozásra legyen szükség megrendelői oldalról. Kiemelt partnereink számára halasztott fizetési szolgáltatásunk is igénybe vehető. 

A hozzánk beérkező ajánlatkérésekre kiemelt figyelemmel, munkanapokon legkésőbb 48 órán belül válaszolnak értékesítéssel foglalkozó kollégáink.


Kosár bezárás