Kínálatunk folyamatosan bővül!

Kínálatunk folyamatosan bővül!

Megnyitottuk weboldalunkat, hogy kényelmesen tudj böngészni termékeink között, ajánlatot kérni és rendelést feladni. Mivel a portfóliónk elég széles és nagyon sok terméket egyedi igény szerint is megcsinálunk, így mindent korrektül feltölteni igen nagy munka. Mivel alapvetően multinacionális cégeket szolgálunk ki egyedi tervezésű csomagolóanyagokkal, nem szeretnénk minden leendő partnerünkre egyből rázúdani az összes designlehetőségünket.

 

ÉRDEMES GYAKRAN VISSZANÉZNI

Azon dolgozunk, hogy minél hamarabb minél több termék között tudj böngészni, informálódni és kiválasztani a megfelelőt, vagy kérdezz.

Nem csak új termékek, komplett új termékkategóriák is fel fognak kerülni, de egyelőre próbáljuk átláthóvá tenni és egyszerűsíteni a saját dolgunkat is némileg.

 

MÉG NEM WEBSHOP ÉS NEM CSAK AZ

Igazából nem webshop vagyunk és nem csak kereskedők. Mondjuk úgy, hogy "design-to-manufacturing" cég vagyunk, akik piacképes termékeket dolgoznak ki, akár egyedi igényre is, majd a termékekhez az ellátási láncot is biztosítják.

Azon is dolgozunk, hogy az oldalunkról sztenderd termékeket könnyen meg lehessen rendelni. Egyelőre az emailes rendelésfeladás működik, amiről hivatalos visszaigazolást kapsz.